


Fedtfattig kost kan redde dig fra at dø af brystkræft
Flere grøntsager, frugter og korn som en del af et fedtfattig diæt kan reducere kvinders risiko for dødsfald pga. brystkræft markant efter overgangsalderen.

Løg, porrer og hvidløg kan forebygge tarmkræft
Grøntsager med allium - som hvidløg, porrer og løg - ser ud til at kunne mindske risikoen for kræft i tarmsystemet - kolorektal kræft.

Lavt blodsukker kan styrke immunforsvaret
Udelukkelse af aminosyrer kan reducere kræfttumorer

Selenmangel øger risikoen for leverkræft
Spiser du for lidt fisk, skaldyr og andre kilder til selen har du en øget risiko for at udvikle leverkræft.

Gammel stegeolie øger risikoen for brystkræft
Stegeolie, der er blevet genbrugt mange gange, kan udløse genetiske forandringer, som kan øge risikoen for brystkræft. Den genbrugte olie kan virke som en toksikologisk udløser, der øger kræftcelledeling, metastaser og ændringer i lipidmetabolisme.

Stoffer i karry og æbler blokerer kræftcellers vokseværk

Nødder reducerer dramatisk risikoen for at tarmkræft vender tilbage

Nødder kan bremse kræftcellers vækst
