Skrevet i Kræft .
Kvinder med brystkræft, der ikke er påvirket af hormoner, kan forbedre deres overlevelseschancer markant ved at spise mindre fedt.
Skrevet i Kræft .
Valnødder har i flere forsøg vist en positiv effekt på risikoen for at udvikle kræft, og nu er forskerne kommet skridt nærmere en forklaring.
Skrevet i Kræft .
Spiser du fede fisk som laks, tilberedt på den rigtige måde, er der god grund til at tro , at det forebygger kræft.
Skrevet i Kræft .
Tilsætning af nitrit i maden øger risikoen for udvikling af kræftfremkaldende nitrosaminer, men en ny dansk undersøgelse viser at et andet tilsætningsstof kan reducere risikoen.
Skrevet i Kræft .
Tyktarmskræft er den tredje mest almindelige kræftform, men ved at følge fem råd kan du reducere risikoen med mere end en tredjedel.
Skrevet i Kræft .
Flavonoler og flavanoner i te, citrusfrugter og frugtsaft, kan nedsætte risikoen for kræft i æggestokkene med helt op til 21 procent.
Skrevet i Kræft .
10 tomater om ugen kan markant reducere risikoen for den mest almindelige kræftform hos midaldrende mænd.
Skrevet i Kræft .
Spiser du en gang kartoffelsalat til dine frikadeller, mindsker du risikoen for tarmkræft.
Skrevet i Kræft .
Det stærke stof i chili capsaicin kan ikke bare få dig til at føle, at du brænder indvendigt, men faktisk ligefrem reducere risikoen for tarmkræft.
Skrevet i Kræft .
Skær ned på kulhydraterne, hvis du vil undgå risikoen for tarmkræft, lyder rådet fra forskerne bag en ny undersøgelse.