Selleri kan forebygge kræft i bugspytkirtlen
Selleri og artiskokker kan være vigtige ingredienser i en sund kost for at bekæmpe kræft i bugspytkirtlen.
Derfor beskytter soja mod kræft i tyktarmen
Genistein er et østrogen-lignende isoflavon, der, ifølge ny forskning, er den beskyttende faktor i soja mod tyktarmskræft fordi det undertrykker et signal, der fører til accelereret vækst af celler, polypper, og i sidste ende kræftsvulster.
Omega-3 fedtsyrer dræber kræftceller i munden
Omega-3 fedtsyrer kan hæmme væksten af kræftceller og dræbe celler i tidlige og sene stadier af kræft i munden og hudkræft.
Mindre kræftrisiko ved ovnbagning af fiskefingre
Er du eller dit barn vild med fiskefingre, så sørg for i fremtiden at ovnbage dem, hvis du vil undgå kræftfremkaldende stoffer.
Soja-stof kan hindre spredning af tarmkræft
Et koncentrat af stoffet lunasin udvundet af sojabønner kan reducere tumorer fra metastaser så meget at forskerne er imponerede.
Hvidløg kan beskytte mod lungekræft
Spis rå hvidløg to gange om ugen - det kan næsten halvere din risiko for at udvikle lungekræft.
Sukker kan øge risikoen for kræft hos overvægtige
Hvis du dropper eller kraftigt reducerer sukker i mad og drikke mindsker du din risiko for at udvikle flere forskellige kræftformer.
Derfor er broccoli effektiv mod kræft
Broccoli og blomkål har i mange år været anbefalet for deres kræftbekæmpende effekt, men hvorfor har ikke stået helt klart - men nu har engelske forskere fundet en del af forklaringen.
Valnødder reducerer risikoen for kræftdød
Mindre end 100 gram valnødder om ugen kan reducere din risiko for at dø af kræft eller hjertekar-sygdom med over 40 procent.
