Skip to main content
logo for klog kost

Mange små måltider øger risiko for diabetes 2

Spiser du en masse mellemmåltider i stedet for de tre hovedmåltider, så skal du ikke gøre det for at slanke dig. Tværtimod øger det risikoen for diabetes 2.

  • Oprettet den .

Chokolade og rødvin kan forebygge diabetes

Antioxidanter, der er almindelige i chokolade, vin og bær, viser sig i en ny undersøgelse at medføre reduceret insulinresistens og forbedret glukose-regulering.

  • Oprettet den .

Middelhavskost reducerer din diabetes-risiko

Er du over 50 år med risiko for hjertesygdom kan du reducere din risiko for at udvikle diabetes 2 ved at spise en middelhavskost - uden at tabe dig.

  • Oprettet den .

Aminosyre i laks og nødder styrer blodsukkeret

Laks, æg og nødder har nogle af de højeste mængder af aminosyren arginin, der i nye forsøg fra Københavns universitet viser sig kraftigt at forbedre kroppens evne til at omsætte glukose.

  • Oprettet den .

Morbærblade kan regulere blodsukkeret

Daglig indtagelse af et ekstrakt af morbærblade kan reducere stigninger i blodsukkeret og risikoen for diabetes.

  • Oprettet den .

Æbleeddike kan beskytte mod diabetes

Æbleeddike er blevet populært som slankemiddel og hudprodukt i de senere år og nu viser ny forskning at det har positiv indflydelse på blodsukkeret.

  • Oprettet den .