Fiskeolie og fedtfattig diæt formilder prostatakræft Skrevet i Fisk. Fiskeolie kombineret med en fedtfattig kost kan tilsyneladende formilde aggressiv prostatakræft.
Sushi-spisere har mere kviksølv i blodet Skrevet i Fisk. Spis fisk, spis fisk, lyder rådet fra sundhedsforskerne, men nu advarer amerikanske forskere mod at spise - i hvert fald visse former for - sushi.
Spis fisk under graviditeten og få klogere børn Skrevet i Fisk. Hvis gravide spiser fisk kan det have stor positiv betydning for deres børns adfærd senere i livet.
Flæskesteg øger din risiko for diabetes 2 Skrevet i Svinekød. Spiser du ikke bare flæskesteg juleaften, men også til hverdag øges din risiko for at udvikle diabetes 2.
Så meget længere lever fiske-spisere Skrevet i Fisk. Drop kødet fra fugle og firbenede dyr, men fortsæt med at spise fisk og skaldyr. Det vil betyde at dit liv bliver forlænget med rigtig mange år. fisk, dødelighed, vegetar, pescovegetar, lakto-ovo-vegetar
Nemt at reducere saltindhold i skinke Skrevet i Kød. Det er slet ikke så svært at reducere saltindholdet i en række fødevarer med op til 30% uden at det går ud over smagen.
Fiskeolie beskytter mod diabetes Skrevet i Fisk. Du kan minimere din risiko for diabetes ved at spise fiskeolie, som øger mængden af hormonet adiponectin i blodet.
Fiskeolie beskytter din hjerne mod junkfood Skrevet i Fisk. Du ved sikkert godt at junkfood er dårligt for dig, men hvis du ikke kan undvære det, så sørg i det mindste for at spise mad med omega-3 fedtsyrer.
10 sunde grunde til at spise svinelever Skrevet i Svinekød. Svinelever står måske ikke højest på din liste over yndlingsretter, men det burde det måske for lever er formentlig det sundeste stykke svinekød.
Proteiner er ikke lige fedt for din vægt Skrevet i Kød. Proteiner forebygger ikke fedme - nærmere tværtimod - selv om det i flere år har været en af slanke-industriens fremmeste råd at spise meget protein.
Du må max spise 40 gram pølse om dagen Skrevet i Kød. Spiser du mere end 40 gram pølser, skinke, salami eller andet forarbejdet kød om dagen stiger din dødsrisiko med 18 procent for hvert 50 gram.