Tapioka
Side 1 ud af 3
Tapioka - tørre
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 88.69 g | 25.3 % | 35.5 % |
Fedt | 0.02 g | 0 % | 0 % |
Protein, total | 0.19 g | 0.4 % | 0.4 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 0.9 g | 2.6 % | 3 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
Natrium | 1 mg | 0 % | 0.1 % |
Kalcium * | 20 mg | 4 % | 4 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 356 kcal (1512 kJ) | 17.8 % |
Fra kulhydrater | 355 kcal (1508 kJ) | 99.7 % |
Fra fedt | 0 kcal (1 kJ) | 0.1 % |
Fra protein | 1 kcal (3 kJ) | 0.2 % |