Amarant
Side 1 ud af 3
Amarant - kogt
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 18.69 g | 5.3 % | 7.5 % |
Fedt | 1.58 g | 0.3 % | 0.3 % |
Protein, total | 3.8 g | 7.5 % | 7.5 % |
Kolesterol | g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 2.1 g | 6 % | 7 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.19 mg | 3.2 % | 3.8 % |
Natrium | 6 mg | 0.3 % | 0.3 % |
Kalcium * | 47 mg | 9.4 % | 9.4 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 104 kcal (442 kJ) | 5.2 % |
Fra kulhydrater | 75 kcal (318 kJ) | 71.8 % |
Fra fedt | 14 kcal (60 kJ) | 13.6 % |
Fra protein | 15 kcal (65 kJ) | 14.6 % |