B12-vitamin indhold
Fødevare | mg/100g |
Okselever |
110 |
Kalvelever |
60 |
Andelever |
54,0 |
Gåselever |
54,0 |
Svinelever |
40 |
Oksenyre |
31 |
Gedde |
24 |
Hønelever |
23 |
Kalvenyre |
23 |
Røget torskelever |
22 |
Kyllingelever |
21 |
Stenbiderrogn |
17,7 |
Østers |
17,2 |
Svinenyre |
17 |
Torskerogn på dåse |
15,0 |
Krabbekløer |
13,5 |
Kalvehjerte |
12,0 |
Sardin i olie |
11,5 |
Leverpølse |
11,0 |
Torskelever på dåse |
10,6 |
Muslinger |
10,2 |
Oksehjerte |
10,0 |
Kippers i olie |
10,0 |
Røget sild |
10,0 |
Røget makrel |
9,91 |
Leverpostej |
9,9 |
Paté, pålæg |
9,9 |
Let leverpostej |
8,9 |
Makrel |
8,40 |
Sardin i tomat |
7,8 |
Marineret sild |
7,35 |
Hummer |
6,3 |
Kryddersild |
6,2 |
Laks |
6,2 |
Spegesild |
6,1 |
Makrel i tomat |
5,98 |
Røget ål |
5,8 |
Røget laks |
5,0 |
Oksetunge |
4,9 |
Tun |
4,8 |
Regnbueørred |
3,0 |
Skrubbe |
3,00 |
Tun i vand |
2,82 |
Hornfisk |
2,7 |
Afpudset oksemørbrad |
2,38 |
Tun i tomat |
2,20 |
Tun i olie |
2,20 |
Havkat |
2,2 |
Hakket oksekød |
2,1 |
Æg |
2,0 |
Kalkunkød |
2 |
Frosne rejer |
1,7 |
Spegepølse |
1,7 |
Roastbeef |
1,7 |
Brie, Danbo, Elbo, faste oste, parmesan |
1,60 |
Hakket kalkunkød |
1,6 |
Rødspætte |
1,59 |