B12-vitamin indhold
Fødevare | mg/100g |
---|---|
Okselever | 110 |
Kalvelever | 60 |
Andelever | 54,0 |
Gåselever | 54,0 |
Svinelever | 40 |
Oksenyre | 31 |
Gedde | 24 |
Hønelever | 23 |
Kalvenyre | 23 |
Røget torskelever | 22 |
Kyllingelever | 21 |
Stenbiderrogn | 17,7 |
Østers | 17,2 |
Svinenyre | 17 |
Torskerogn på dåse | 15,0 |
Krabbekløer | 13,5 |
Kalvehjerte | 12,0 |
Sardin i olie | 11,5 |
Leverpølse | 11,0 |
Torskelever på dåse | 10,6 |
Muslinger | 10,2 |
Oksehjerte | 10,0 |
Kippers i olie | 10,0 |
Røget sild | 10,0 |
Røget makrel | 9,91 |
Leverpostej | 9,9 |
Paté, pålæg | 9,9 |
Let leverpostej | 8,9 |
Makrel | 8,40 |
Sardin i tomat | 7,8 |
Marineret sild | 7,35 |
Hummer | 6,3 |
Kryddersild | 6,2 |
Laks | 6,2 |
Spegesild | 6,1 |
Makrel i tomat | 5,98 |
Røget ål | 5,8 |
Røget laks | 5,0 |
Oksetunge | 4,9 |
Tun | 4,8 |
Regnbueørred | 3,0 |
Skrubbe | 3,00 |
Tun i vand | 2,82 |
Hornfisk | 2,7 |
Afpudset oksemørbrad | 2,38 |
Tun i tomat | 2,20 |
Tun i olie | 2,20 |
Havkat | 2,2 |
Hakket oksekød | 2,1 |
Æg | 2,0 |
Kalkunkød | 2 |
Frosne rejer | 1,7 |
Spegepølse | 1,7 |
Roastbeef | 1,7 |
Brie, Danbo, Elbo, faste oste, parmesan | 1,60 |
Hakket kalkunkød | 1,6 |
Rødspætte | 1,59 |