D-vitamin indhold
Fødevare | µg/100g |
---|---|
Levertran, Sej | 500 |
Levertran, Torsk | 250 |
Torskelever | 100 |
Gravad laks | 30 |
Røget torskerogn | 27,2 |
Ansjoser | 14 |
Saltet laks | 13 |
Marineret- og kryddersild | 13 |
Sardin i tomat | 12 |
Torskerogn på dåse | 11 |
Madeirasild | 10,7 |
Røget helleflynder | 9 |
Røget sild | 8,1 |
Sildepostej | 8 |
Karrysild | 6,3 |
Kippers | 6 |
Røget stenbideer | 6 |
Røget makrel | 5,2 |
Røget hellefisk | 5 |
Røget laks | 5 |
Røget ål | 5 |
Gravad hellefisk | 5 |
Rå æggeblomme | 4 |
Stenbiderrogn | 3,8 |
Tun i tomat | 2,9 |
Makrel i tomat | 2,4 |
Tun i olie | 2,1 |
Friturestegt kylling | 1,5 |