Skip to main content
logo for klog kost

10 madråd til at forebygge brystkræft

{source}
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- KK Interaktiv -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-0504998054937984"
     data-ad-slot="9628209723"
     data-ad-format="auto"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
{/source} 

6. Broccoli

Omkring fem år efter at 5000 kinesiske kvinder var diagnosticeret med brystkræft, viste det sig i en undersøgelse, at de kvinder, som i gennemsnit dagligt spiste 150 gram korsblomstrede grøntsager som broccoli, havde 42 procent mindre risiko for at dø af brystkræften end de kvinder, der dagligt spiste 54 gram eller mindre.

curcumin, kaffe, nødder, brystkræft, apigenin