Højt jernindhold i hjernen måske årsag til Alzheimers
Spiser du for meget rødt kød øger du hjernens indhold af jern, hvilket ifølge en ny undersøgelse øger risikoen for at udvikle Alzheimers sygdom.
Grøn te og rødvins-ekstrakter bremser Alzheimers
Naturlige antioxidanter, der findes i grøn te og rødvin kan forstyrre et vigtigt skridt i Alzheimers udvikling, viser ny forskning fra University of Leeds.
Kosttilskud kan styrke hukommelse hos Alzheimers-patienter
Et kosttilskud baseret på en række næringsstoffer i en række helt almindelige fødevarer kan bremse hukommelsesproblemer i forbindelse med tidlig Alzheimers.
Styrk din hukommelse med en daglig sildemad
Hvis du sørger for en kost, der er rig på omega-3 fedtstoffer, begrænser du signifikant din risiko for hukommelsesproblemer og Alzheimers.
Stof i ekstra jomfru olivenolie beskytter mod Alzheimers
Mysteriet om præcis hvordan ekstra jomfru olivenolie hjælper med at reducere risikoen for Alzheimers sygdom kan være et stof, der hjælper med at transportere de abnorme Alzheimers proteiner ud af hjernen.
Gulerødder beskytter mod demens
En gulerod om dagen holder demensen væk. Sådan kan man tilsyneladende konkludere på en ny undersøgelse, der viser at Alzheimers-patienter har et lavere niveau af C-vitamin og beta-caroten.
Bær kan udsætte Alzheimers
Flere forskningsresultater tyder på at bær har en forebyggende effekt på Alzheimers og andre degenerative sygdomme.
Kanel kan forebygge Alzheimers
Kanel kan beskytte dig mod hjernesygdommen Alzheimers, der medfører demens og tidligere død.
- 1
- 2