Stegeolie, der er blevet genbrugt mange gange, kan udløse genetiske forandringer, som kan øge risikoen for brystkræft. Den genbrugte olie kan virke som en toksikologisk udløser, der øger kræftcelledeling, metastaser og ændringer i lipidmetabolisme.
Læs mere ...
Spiser du appelsiner flere gange om ugen - helst dagligt - reduceres din risiko for at udvikle øjensygdommen AMD, der er en form for slid på nethinden, som især viser sig efter 50 ås-alderen.
Læs mere ...
Stoffer i jordbær, vandmelon og flere andre frugter og grøntsager kan sætte fut i et stof, som ser ud til at beskytte mod inflammatoriske tarmsygdomme som Crohns og colitis.
Læs mere ...
Valnødder påvirker vores tarmmikrobiota positivt ved at øge mængden af bakterier, der har betydning for kræftrisikoen i tarmen.
Læs mere ...
Har du tendens til depression, så spis frugt og grønt råt. Det kan være bedre for din mentale sundhed end kogte, konserverede og forarbejdede frugter og grøntsager.
Læs mere ...