Spiser du flere løg og hvidløg kan det være en opskrift til at reducere risikoen for brystkræft, hvis man skal tro et nyt amerikansk studie.
Læs mere ...
Når valnødder kombineres med en diæt, der er lav på mættede fedtstoffer, kan de medvirke til at sænke blodtrykket hos personer med risiko for hjertekarsygdom.
Læs mere ...
Stegeolie, der er blevet genbrugt mange gange, kan udløse genetiske forandringer, som kan øge risikoen for brystkræft. Den genbrugte olie kan virke som en toksikologisk udløser, der øger kræftcelledeling, metastaser og ændringer i lipidmetabolisme.
Læs mere ...
Spiser du appelsiner flere gange om ugen - helst dagligt - reduceres din risiko for at udvikle øjensygdommen AMD, der er en form for slid på nethinden, som især viser sig efter 50 ås-alderen.
Læs mere ...
Stoffer i jordbær, vandmelon og flere andre frugter og grøntsager kan sætte fut i et stof, som ser ud til at beskytte mod inflammatoriske tarmsygdomme som Crohns og colitis.
Læs mere ...