Vilde ris - kogte
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 21.34 g | 6.1 % | 8.5 % |
Fedt | 0.34 g | 0.1 % | 0.1 % |
Protein, total | 3.99 g | 7.8 % | 7.8 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 1.8 g | 5.1 % | 6 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.24 mg | 4 % | 4.8 % |
Natrium | 3 mg | 0.1 % | 0.2 % |
Kalcium * | 3 mg | 0.6 % | 0.6 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 104 kcal (444 kJ) | 5.2 % |
Fra kulhydrater | 85 kcal (363 kJ) | 81.8 % |
Fra fedt | 3 kcal (13 kJ) | 2.9 % |
Fra protein | 16 kcal (68 kJ) | 15.3 % |