Spelt
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 26.44 g | 7.6 % | 10.6 % |
Fedt | 0.85 g | 0.1 % | 0.2 % |
Protein, total | 5.5 g | 10.8 % | 10.8 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 3.9 g | 11.1 % | 13 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.26 mg | 4.3 % | 5.2 % |
Natrium | 5 mg | 0.2 % | 0.3 % |
Kalcium * | 10 mg | 2 % | 2 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 135 kcal (575 kJ) | 6.8 % |
Fra kulhydrater | 106 kcal (449 kJ) | 78.09999999999999 % |
Fra fedt | 8 kcal (32 kJ) | 5.6 % |
Fra protein | 22 kcal (94 kJ) | 16.3 % |