Quinoa
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 21.3 g | 6.1 % | 8.5 % |
Fedt | 1.92 g | 0.3 % | 0.4 % |
Protein, total | 4.4 g | 8.6 % | 8.6 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 2.8 g | 8 % | 9.300000000000001 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.63 mg | 10.5 % | 12.6 % |
Natrium | 7 mg | 0.3 % | 0.4 % |
Kalcium * | 17 mg | 3.4 % | 3.4 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 120 kcal (510 kJ) | 6 % |
Fra kulhydrater | 85 kcal (362 kJ) | 71 % |
Fra fedt | 17 kcal (73 kJ) | 14.3 % |
Fra protein | 18 kcal (75 kJ) | 14.7 % |