Hirse - kogt
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 23.67 g | 6.8 % | 9.5 % |
Fedt | 1 g | 0.2 % | 0.2 % |
Protein, total | 3.51 g | 6.9 % | 6.9 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 1.3 g | 3.7 % | 4.3 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.02 mg | 0.3 % | 0.4 % |
Natrium | 2 mg | 0.1 % | 0.1 % |
Kalcium * | 3 mg | 0.6 % | 0.6 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 118 kcal (500 kJ) | 5.9 % |
Fra kulhydrater | 95 kcal (402 kJ) | 80.5 % |
Fra fedt | 9 kcal (38 kJ) | 7.6 % |
Fra protein | 14 kcal (60 kJ) | 11.9 % |