Hirse - rå
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 72.84999999999999 g | 20.8 % | 29.1 % |
Fedt | 4.22 g | 0.7 % | 0.8 % |
Protein, total | 11.02 g | 21.6 % | 21.6 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 8.5 g | 24.3 % | 28.3 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.05 mg | 0.8 % | 1 % |
Natrium | 5 mg | 0.2 % | 0.3 % |
Kalcium * | 8 mg | 1.6 % | 1.6 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 373 kcal (1586 kJ) | 18.7 % |
Fra kulhydrater | 291 kcal (1238 kJ) | 78.09999999999999 % |
Fra fedt | 38 kcal (160 kJ) | 10.1 % |
Fra protein | 44 kcal (187 kJ) | 11.8 % |