Boghvedegryn
Side 1 ud af 3
Boghvedegryn - ristede, kogte
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 19.94 g | 5.7 % | 8 % |
Fedt | 0.62 g | 0.1 % | 0.1 % |
Protein, total | 3.38 g | 6.6 % | 6.6 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 2.7 g | 7.7 % | 9 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.09 mg | 1.5 % | 1.8 % |
Natrium | 4 mg | 0.2 % | 0.2 % |
Kalcium * | 7 mg | 1.4 % | 1.4 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 99 kcal (420 kJ) | 4.9 % |
Fra kulhydrater | 80 kcal (339 kJ) | 80.7 % |
Fra fedt | 6 kcal (24 kJ) | 5.6 % |
Fra protein | 14 kcal (57 kJ) | 13.7 % |