Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 6

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 9

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/fats.php on line 34

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/vitaminer.php on line 22

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/klogkost.dk/public_html/templates/tabulizer/modify/vitaminer.php on line 22

Kommen

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat49.9 g14.3 %20 %
Fedt14.59 g2.4 %2.9 %
Protein, total19.77 g38.8 %38.8 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber38 g108.6 %126.7 %
A-vitamin18 RE3 %3.6 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin2.5 mg41.7 %50 %
Natrium17 mg0.7 %0.9 %
Kalcium *689 mg137.8 %137.8 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier410 kcal (1739 kJ)20.5 %
Fra kulhydrater200 kcal (848 kJ)48.8 %
Fra fedt131 kcal (554 kJ)31.9 %
Fra protein79 kcal (336 kJ)19.3 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt