
Glaskål
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 33 kcal (138 kJ) | 1.6 % |
Fra kulhydrater | 25 kcal (105 kJ) | 76.3 % |
Fra fedt | 1 kcal (4 kJ) | 2.8 % |
Fra protein | 7 kcal (29 kJ) | 20.9 % |
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 6.2 g | 1.8 % | 2.5 % |
Fedt | 0.1 g | 0 % | 0 % |
Protein, total | 1.7 g | 3.3 % | 3.3 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 3.6 g | 10.3 % | 12 % |
A-vitamin | 2 RE | 0.3 % | 0.4 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.48 mg | 8 % | 9.6 % |
Natrium | 20 mg | 0.8 % | 1 % |
Kalcium * | 24 mg | 4.8 % | 4.8 % |