
Majs
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 100 kcal (425 kJ) | 5 % |
Fra kulhydrater | 75 kcal (318 kJ) | 74.8 % |
Fra fedt | 12 kcal (51 kJ) | 12.1 % |
Fra protein | 13 kcal (56 kJ) | 13.1 % |
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 18.7 g | 5.3 % | 7.5 % |
Fedt | 1.35 g | 0.2 % | 0.3 % |
Protein, total | 3.27 g | 6.4 % | 6.4 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 2 g | 5.7 % | 6.7 % |
A-vitamin | 9 RE | 1.5 % | 1.8 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.07000000000000001 mg | 1.2 % | 1.4 % |
Natrium | 15 mg | 0.6 % | 0.8 % |
Kalcium * | 2 mg | 0.4 % | 0.4 % |