Havekål
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 39 kcal (167 kJ) | 2 % |
Fra kulhydrater | 22 kcal (92 kJ) | 55.3 % |
Fra fedt | 5 kcal (23 kJ) | 13.9 % |
Fra protein | 12 kcal (51 kJ) | 30.8 % |
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 5.42 g | 1.5 % | 2.2 % |
Fedt | 0.61 g | 0.1 % | 0.1 % |
Protein, total | 3.02 g | 5.9 % | 5.9 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 4 g | 11.4 % | 13.3 % |
A-vitamin | 251 RE | 41.8 % | 50.2 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 2.26 mg | 37.7 % | 45.2 % |
Natrium | 17 mg | 0.7 % | 0.9 % |
Kalcium * | 232 mg | 46.4 % | 46.4 % |