
Purløg
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 37 kcal (157 kJ) | 1.9 % |
Fra kulhydrater | 17 kcal (74 kJ) | 47 % |
Fra fedt | 7 kcal (28 kJ) | 17.6 % |
Fra protein | 13 kcal (56 kJ) | 35.3 % |
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 4.35 g | 1.2 % | 1.7 % |
Fedt | 0.73 g | 0.1 % | 0.1 % |
Protein, total | 3.27 g | 6.4 % | 6.4 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 2.5 g | 7.1 % | 8.300000000000001 % |
A-vitamin | 218 RE | 36.3 % | 43.6 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.21 mg | 3.5 % | 4.2 % |
Natrium | 3 mg | 0.1 % | 0.2 % |
Kalcium * | 92 mg | 18.4 % | 18.4 % |