Linser - kogte
Side 1 ud af 3
Kogte linser
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 20.13 g | 5.8 % | 8.1 % |
Fedt | 0.38 g | 0.1 % | 0.1 % |
Protein, total | 9.02 g | 17.7 % | 17.7 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 7.9 g | 22.6 % | 26.3 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.11 mg | 1.8 % | 2.2 % |
Natrium | 2 mg | 0.1 % | 0.1 % |
Kalcium * | 19 mg | 3.8 % | 3.8 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 120 kcal (510 kJ) | 6 % |
Fra kulhydrater | 81 kcal (342 kJ) | 67.09999999999999 % |
Fra fedt | 3 kcal (14 kJ) | 2.8 % |
Fra protein | 36 kcal (153 kJ) | 30.1 % |