Catjang
Side 1 ud af 3
Catjang bønner - kogte
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 20.32 g | 5.8 % | 8.1 % |
Fedt | 0.71 g | 0.1 % | 0.1 % |
Protein, total | 8.130000000000001 g | 15.9 % | 15.9 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 3.6 g | 10.3 % | 12 % |
A-vitamin | 1 RE | 0.2 % | 0.2 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | mg | 0 % | 0 % |
Natrium | 19 mg | 0.8 % | 1 % |
Kalcium * | 26 mg | 5.2 % | 5.2 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 120 kcal (511 kJ) | 6 % |
Fra kulhydrater | 81 kcal (345 kJ) | 67.59999999999999 % |
Fra fedt | 6 kcal (27 kJ) | 5.3 % |
Fra protein | 33 kcal (138 kJ) | 27.1 % |