Kidneybønner
Side 1 ud af 3
Kidneybønner - kogte
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 22.8 g | 6.5 % | 9.1 % |
Fedt | 0.5 g | 0.1 % | 0.1 % |
Protein, total | 8.67 g | 17 % | 17 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 6.4 g | 18.3 % | 21.3 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.03 mg | 0.5 % | 0.6 % |
Natrium | 1 mg | 0 % | 0.1 % |
Kalcium * | 35 mg | 7 % | 7 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 130 kcal (554 kJ) | 6.5 % |
Fra kulhydrater | 91 kcal (388 kJ) | 70 % |
Fra fedt | 5 kcal (19 kJ) | 3.4 % |
Fra protein | 35 kcal (147 kJ) | 26.6 % |