Baked beans
Side 1 ud af 3
Baked beans på dåse
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 21.14 g | 6 % | 8.5 % |
Fedt | 0.37 g | 0.1 % | 0.1 % |
Protein, total | 4.75 g | 9.300000000000001 % | 9.300000000000001 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 4.1 g | 11.7 % | 13.7 % |
A-vitamin | 5 RE | 0.8 % | 1 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 0.15 mg | 2.5 % | 3 % |
Natrium | 343 mg | 14.3 % | 17.2 % |
Kalcium * | 34 mg | 6.8 % | 6.8 % |
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 107 kcal (454 kJ) | 5.3 % |
Fra kulhydrater | 85 kcal (359 kJ) | 79.09999999999999 % |
Fra fedt | 3 kcal (14 kJ) | 3.1 % |
Fra protein | 19 kcal (81 kJ) | 17.8 % |