
Jordnødder
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 611 kcal (2584 kJ) | 30.5 % |
Fra kulhydrater | 65 kcal (274 kJ) | 10.6 % |
Fra fedt | 443 kcal (1871 kJ) | 72.40000000000001 % |
Fra protein | 103 kcal (439 kJ) | 17 % |
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 16.13 g | 4.6 % | 6.5 % |
Fedt | 49.24 g | 8.199999999999999 % | 9.800000000000001 % |
Protein, total | 25.8 g | 50.6 % | 50.6 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 8.5 g | 24.3 % | 28.3 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 8.33 mg | 138.8 % | 166.6 % |
Natrium | 18 mg | 0.8 % | 0.9 % |
Kalcium * | 92 mg | 18.4 % | 18.4 % |