
Pistacie nødder
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 600 kcal (2537 kJ) | 30 % |
Fra kulhydrater | 110 kcal (468 kJ) | 18.4 % |
Fra fedt | 409 kcal (1725 kJ) | 68 % |
Fra protein | 81 kcal (345 kJ) | 13.6 % |
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 27.51 g | 7.9 % | 11 % |
Fedt | 45.39 g | 7.6 % | 9.1 % |
Protein, total | 20.27 g | 39.7 % | 39.7 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 10.3 g | 29.4 % | 34.3 % |
A-vitamin | 21 RE | 3.5 % | 4.2 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 2.3 mg | 38.3 % | 46 % |
Natrium | 1 mg | 0 % | 0.1 % |
Kalcium * | 105 mg | 21 % | 21 % |