
Mandler
Side 1 ud af 3
Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2
Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013
ENERGI | MÆNGDE | % ANDEL |
Kalorier | 620 kcal (2623 kJ) | 31 % |
Fra kulhydrater | 86 kcal (366 kJ) | 14 % |
Fra fedt | 449 kcal (1897 kJ) | 72.3 % |
Fra protein | 85 kcal (360 kJ) | 13.7 % |
NÆRINGSSTOF | MÆNGDE | ADI | |
Navn | Indhold | M | K |
Kulhydrat | 21.55 g | 6.2 % | 8.6 % |
Fedt | 49.93 g | 8.300000000000001 % | 10 % |
Protein, total | 21.15 g | 41.5 % | 41.5 % |
Kolesterol | 0 g | 0 % | 0 % |
Kostfiber | 12.5 g | 35.7 % | 41.7 % |
A-vitamin | 0 RE | 0 % | 0 % |
D-Vitamin | 0 mg | 0 % | 0 % |
E-Vitamin | 25.63 mg | 427.2 % | 512.6 % |
Natrium | 1 mg | 0 % | 0.1 % |
Kalcium * | 269 mg | 53.8 % | 53.8 % |