B5-vitamin indhold
Fødevare | mg/100g |
---|---|
Gær | 11,0 |
Kalvelever | 8,0 |
Okselever | 7,7 |
Svinelever | 6,4 |
Andelever | 6,18 |
Kyllingelever | 6,0 |
Æggeblomme | 4,40 |
Kalvenyre | 4,0 |
Kalvehjerter | 2,8 |
Svinehjerter | 2,50 |
Gule ærter | 2,00 |
Champignon | 2,0 |
Torskerogn på dåse | 1,97 |
Kartoffelmos pulver | 1,86 |
Sojamel | 1,8 |
Ost, blå- og hvidskimmel, Danablu, Roquefort | 1,73 |
Kogt hummer | 1,63 |
Leverpostej | 1,6 |
Æg | 1,6 |
Havregryn | 1,50 |
Jomfruhummer | 1,50 |
Havregryn, ikke beriget | 1,50 |
Let leverpostej | 1,45 |
Camembert, feta, | 1,36 |
Teblade | 1,3 |
Peanuts, (ristet og saltet) | 1,22 |
Kylling | 1,2 |
Avocado | 1,1 |
Brune ris | 1,10 |
Grønkål | 1,00 |
Broccoli | 1,0 |