B5-vitamin (Pantothensyre) indhold
Fødevare | mg/100g |
Gær |
11,0 |
Kalvelever |
8,0 |
Okselever |
7,7 |
Svinelever |
6,4 |
Andelever |
6,18 |
Kyllingelever |
6,0 |
Æggeblomme |
4,40 |
Kalvenyre |
4,0 |
Kalvehjerter |
2,8 |
Svinehjerter |
2,50 |
Gule ærter |
2,00 |
Champignon |
2,0 |
Torskerogn på dåse |
1,97 |
Kartoffelmos pulver |
1,86 |
Sojamel |
1,8 |
Ost, blå- og hvidskimmel, Danablu, Roquefort |
1,73 |
Kogt hummer |
1,63 |
Leverpostej |
1,6 |
Æg |
1,6 |
Havregryn |
1,50 |
Jomfruhummer |
1,50 |
Havregryn, ikke beriget |
1,50 |
Let leverpostej |
1,45 |
Camembert, feta, |
1,36 |
Teblade |
1,3 |
Peanuts, (ristet og saltet) |
1,22 |
Kylling |
1,2 |
Avocado |
1,1 |
Brune ris |
1,10 |
Grønkål |
1,00 |
Broccoli |
1,0 |