Lysin
Skrevet i Aminosyrer.
Indhold af Lysin i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare |
mg/100g |
Parmesan, 32+ |
2690 |
Sojamel |
2610 |
Skinke, røget |
2550 |
Flæskesvær, snacks |
2340 |
Tun, konserves |
2300 |
Sojabønner |
2290 |
Ost, fast, 30+ |
2290 |
Klipfisk, rå |
2200 |
Kylling, grillstegt |
2200 |
Rejer |
2070 |
Fasankød |
2070 |
Ost, fast, 45+ |
1980 |
Svinekød |
1970 |
Helleflynder |
1950 |
Muslinger, kogt |
1900 |
Laks, gravad |
1900 |
Fasan |
1890 |
Linser |
1890 |
Hornfisk |
1880 |
Høstsild |
1880 |
Kalkunkød |
1860 |
Svinekød, ca. 10 % fedt |
1790 |
Sild |
1770 |
Oksekød |
1760 |
Rødspætte |
1690 |
Mungbønner |
1680 |
Torskerogn |
1610 |