Indhold af Tryptofan i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare |
mg/100g |
Kaffebønner, ristede og formalede |
6600 |
Oksehjerter |
1960 |
Kalvehjerter |
1650 |
Skorzonnerrod, rå |
1080 |
Teblade |
820 |
Sojamel |
520 |
Sesamfrø, afskallede |
470 |
Sojabønner |
460 |
Parmesan, 32+ |
460 |
Hørfrø, rå |
400 |
Ost, fast, 30+, alle typer |
400 |
Jordnøddesmør |
380 |
Regnbueørred |
378 |
Ost, fast, 45+ |
340 |
Fasan |
330 |
Skinke, røget |
320 |
Gåsekød |
320 |
Tun |
310 |
Muslinger, kogt |
310 |
Svinelever |
300 |
Kyllingelever |
290 |
Pistacienød |
280 |
Andebryst |
280 |
Tun, konserves |
280 |
Kalvelever |
280 |
Rejer |
270 |
Sejfilet |
260 |
Kylling, grillstegt |
260 |
Mungbønner |
260 |
Linser |
250 |
Jordnødder |
250 |
Pecannødder |
250 |
Hvide bønner |
250 |
Birkesfrø |
250 |
Fennikelfrø |
250 |
Cashewnødder |
240 |
Hornfisk |
240 |
Brune bønner |
240 |
Svinekød |
240 |
Pecannødder |
240 |
Saltede peanuts |
240 |