Leucin
Fødevare | mg/100g |
Parmesan | 3560 |
Sojamel | 3190 |
Ost, fast, 20+ | 2790 |
Sojabønner | 2780 |
Smelteost, 30+ | 2440 |
Camembert, 30+ | 2310 |
Ost, fast, 45+ | 2290 |
Skinke, røget | 2230 |
Sesamfrø, afskallede | 2140 |
Tun | 2070 |
Flæskesvær | 2050 |
Linser | 2010 |
Jordnødder | 2000 |
Krabbekløer | 1980 |
Camembert, 45+ | 1980 |
Gåsekød | 1930 |
Fasankød | 1920 |
Tun, konserves | 1900 |
Rejer | 1880 |
Muslinger | 1830 |
Mungbønner | 1830 |
Torskerogn | 1740 |
Kylling, grillstegt | 1730 |
Oksekød | 1700 |
Hvide bønner | 1700 |
Sardin, konserves | 1690 |
Jomfruhummer | 1690 |
Andebrystkød | 1690 |
Hørfrø, rå | 1680 |
Pistacienød | 1670 |
Kippers i olie, konserves | 1670 |
Laks, gravad | 1660 |
Svinekød | 1650 |
Oksekød | 1620 |
Helleflynder | 1620 |
Hummer | 1620 |
Sesamfrø | 1610 |
Mandel | 1600 |
Kuller | 1600 |
Reje | 1580 |
Høstsild | 1580 |
And | 1550 |
Hornfisk | 1540 |
Kikærter | 1530 |
Kylling | 1510 |
Kalkun | 1510 |
Sild | 1480 |
Oksekød | 1480 |
Laks | 1440 |
Cashewnød | 1430 |
Brune bønner | 1330 |
Musling, konserves | 1310 |
Cashewnød | 1270 |
Paranød | 1220 |
Pop Corn | 1220 |
Torskerogn | 1160 |
Æg | 1150 |
Valnødder | 1130 |
Hytteost, 20+ | 1130 |
Hasselnød | 1100 |
Spegesild | 1090 |
Hellefisk, røget | 1050 |
Hvedeklid | 1050 |
Havregryn | 1020 |
Spaghetti, fuldkorns | 1010 |
Kakaopulver | 1010 |