Isoleucin
Skrevet i Aminosyrer.
Indhold af Isoleucin i milligram per 100 gram for udvalgte fødevarer
Fødevare |
mg/100g |
Fødevare |
mg/100 gram |
Parmesan, revet |
2110 |
Fast ost 20+ |
1660 |
Røget skinke |
1500 |
Tun |
1320 |
Mozzarella 45+ |
1320 |
Sesamfrø, afskallede |
1290 |
Rejer |
1270 |
Hørfrø |
1240 |
Jordnødder |
1190 |
Camembert 45+ |
1170 |
Sardin |
1140 |
Muslinger |
1140 |
Kylling, grillstegt |
1140 |
Linser |
1130 |
Svinekød |
1090 |
Røget laks |
1060 |
Oksekød |
1040 |
Andebryst |
1020 |
Pistacienød |
1010 |
Lammekød |
1000 |
Mungbønner |
990 |
Mandler |
980 |
Makrel |
950 |
Høstsild |
930 |
Gule ærter |
920 |
Laks |
910 |
Æggeblomme |
860 |
Muslinger, kons. |
820 |
Cashewnød |
790 |
Torskerogn, kons. |
770 |
Æg |
750 |