Tapioka

Tapioka - tørre

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat88.69 g25.3 %35.5 %
Fedt0.02 g0 %0 %
Protein, total0.19 g0.4 %0.4 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber0.9 g2.6 %3 %
A-vitamin0 RE0 %0 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0 mg0 %0 %
Natrium1 mg0 %0.1 %
Kalcium *20 mg4 %4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier356 kcal (1512 kJ)17.8 %
Fra kulhydrater355 kcal (1508 kJ)99.7 %
Fra fedt0 kcal (1 kJ)0.1 %
Fra protein1 kcal (3 kJ)0.2 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt