Hirse - kogt

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat23.67 g6.8 %9.5 %
Fedt1 g0.2 %0.2 %
Protein, total3.51 g6.9 %6.9 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber1.3 g3.7 %4.3 %
A-vitamin0 RE0 %0 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.02 mg0.3 %0.4 %
Natrium2 mg0.1 %0.1 %
Kalcium *3 mg0.6 %0.6 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier118 kcal (500 kJ)5.9 %
Fra kulhydrater95 kcal (402 kJ)80.5 %
Fra fedt9 kcal (38 kJ)7.6 %
Fra protein14 kcal (60 kJ)11.9 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt