Bulgur

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat18.58 g5.3 %7.4 %
Fedt0.24 g0 %0 %
Protein, total3.08 g6 %6 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber4.5 g12.9 %15 %
A-vitamin0 RE0 %0 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.01 mg0.2 %0.2 %
Natrium5 mg0.2 %0.3 %
Kalcium *10 mg2 %2 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier89 kcal (377 kJ)4.4 %
Fra kulhydrater74 kcal (316 kJ)83.7 %
Fra fedt2 kcal (9 kJ)2.4 %
Fra protein12 kcal (52 kJ)13.9 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt