A38

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier65 kcal (276 kJ)3.3 %
Fra kulhydrater18.8 kcal (79.90000000000001 kJ)29 %
Fra fedt32 kcal (133 kJ)48 %
Fra protein15 kcal (63 kJ)22.8 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat4.7 g1.3 %1.9 %
Fedt3.5 g0.6 %0.7 %
Protein, total3.7 g7.3 %7.3 %
Kolesterol14 g5.6 %5.6 %
Kostfiber0.0 g0 %0 %
A-vitamin31.0 RE5.2 %6.2 %
D-Vitamin0.100 mg1.3 %1.3 %
E-Vitamin0.089 mg1.5 %1.8 %
Natrium49.0 mg2 %2 %
Kalcium *124 mg24.8 %24.8 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold4.7 g
- Kostfibre0 g
- Stivelse0 g
- Sukker3.7 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose3.54 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold3.5 g
- Mættet fedt2.27 g
- Umættet fedt0.9 g
- Flerumættet fedt0.1 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA26 mg
- - Total omega 326 mg
- - Total omega 673 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan51 mg
Threonin160 mg
Isoleucin200 mg
Leucin380 mg
Lysin330 mg
Methionin0 mg
Cystin24 mg
Phenylalanin180 mg
Tyrosin180 mg
Valin260 mg
Arginin120 mg
Histidin99 mg
Alanin120 mg
Asparaginsyre300 mg
Glutaminsyre 700 mg
Glycin81 mg
Prolin360 mg
Serin190 mg

  • 1
  • 2