Yoghurt m. frugt

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier90 kcal (380 kJ)4.5 %
Fra kulhydrater47.6 kcal (202.3 kJ)53.2 %
Fra fedt29 kcal (122 kJ)32 %
Fra protein13 kcal (56 kJ)14.8 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat11.9 g3.4 %4.8 %
Fedt3.2 g0.5 %0.6 %
Protein, total3.3 g6.5 %6.5 %
Kolesterol13 g5.2 %5.2 %
Kostfiber0.5 g1.4 %1.7 %
A-vitamin28.4 RE4.7 %5.7 %
D-Vitamin0.092 mg1.2 %1.2 %
E-Vitamin0.082 mg1.3 %1.6 %
Natrium41 mg1.7 %2 %
Kalcium *118 mg23.6 %23.6 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold11.9 g
- Kostfibre0.5 g
- Stivelse0 g
- Sukker10.3 g
- - Fructose1.36 g
- - Glukose1.2 g
- - Sucrose4.45 g
- - Maltose0 g
- - Lactose2.36 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold3.2 g
- Mættet fedt2.07 g
- Umættet fedt0.9 g
- Flerumættet fedt0.1 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA24 mg
- - Total omega 324 mg
- - Total omega 667 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan45 mg
Threonin140 mg
Isoleucin180 mg
Leucin320 mg
Lysin300 mg
Methionin0 mg
Cystin22 mg
Phenylalanin150 mg
Tyrosin150 mg
Valin220 mg
Arginin110 mg
Histidin88 mg
Alanin110 mg
Asparaginsyre290 mg
Glutaminsyre 640 mg
Glycin67 mg
Prolin310 mg
Serin180 mg

  • 1
  • 2