Ymer naturel

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier72 kcal (305 kJ)3.6 %
Fra kulhydrater16 kcal (68 kJ)22.3 %
Fra fedt32 kcal (133 kJ)44 %
Fra protein24 kcal (104 kJ)34 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat4.0 g1.1 %1.6 %
Fedt3.5 g0.6 %0.7 %
Protein, total6.1 g12 %12 %
Kolesterol14 g5.6 %5.6 %
Kostfiber0.0 g0 %0 %
A-vitamin31.6 RE5.3 %6.3 %
D-Vitamin0.098 mg1.3 %1.3 %
E-Vitamin0.088 mg1.4 %1.8 %
Natrium47.3 mg2 %2 %
Kalcium *197 mg39.4 %39.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold4 g
- Kostfibre0 g
- Stivelse0 g
- Sukker3.41 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose3.37 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold3.5 g
- Mættet fedt2.29 g
- Umættet fedt0.9 g
- Flerumættet fedt0.1 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 30 mg
- - Total omega 6104 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan87 mg
Threonin250 mg
Isoleucin350 mg
Leucin610 mg
Lysin530 mg
Methionin0 mg
Cystin13 mg
Phenylalanin310 mg
Tyrosin320 mg
Valin430 mg
Arginin220 mg
Histidin180 mg
Alanin210 mg
Asparaginsyre490 mg
Glutaminsyre 1300 mg
Glycin130 mg
Prolin640 mg
Serin370 mg

  • 1
  • 2