Ylette naturel

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier59 kcal (250 kJ)3 %
Fra kulhydrater17.6 kcal (74.80000000000001 kJ)29.9 %
Fra fedt16 kcal (68 kJ)27 %
Fra protein25 kcal (107 kJ)42.8 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat4.4 g1.3 %1.8 %
Fedt1.8 g0.3 %0.4 %
Protein, total6.3 g12.4 %12.4 %
Kolesterol7 g2.8 %2.8 %
Kostfiber0.0 g0 %0 %
A-vitamin16.0 RE2.7 %3.2 %
D-Vitamin0.085 mg1.1 %1.1 %
E-Vitamin0.046 mg0.8 %0.9 %
Natrium45.3 mg1.9 %2 %
Kalcium *195 mg39 %39 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold4.4 g
- Kostfibre0 g
- Stivelse0 g
- Sukker3.31 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose3.25 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold1.8 g
- Mættet fedt1.17 g
- Umættet fedt0.5 g
- Flerumættet fedt0.1 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA14 mg
- - Total omega 314 mg
- - Total omega 637 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan90 mg
Threonin260 mg
Isoleucin360 mg
Leucin630 mg
Lysin540 mg
Methionin0 mg
Cystin14 mg
Phenylalanin320 mg
Tyrosin330 mg
Valin440 mg
Arginin230 mg
Histidin190 mg
Alanin220 mg
Asparaginsyre500 mg
Glutaminsyre 1300 mg
Glycin140 mg
Prolin660 mg
Serin390 mg

  • 1
  • 2