Tykmælk

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier64 kcal (273 kJ)3.2 %
Fra kulhydrater18 kcal (76.5 kJ)28 %
Fra fedt32 kcal (137 kJ)50 %
Fra protein14 kcal (60 kJ)21.8 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat4.5 g1.3 %1.8 %
Fedt3.6 g0.6 %0.7 %
Protein, total3.5 g6.9 %6.9 %
Kolesterol14 g5.6 %5.6 %
Kostfiber0.0 g0 %0 %
A-vitamin31.9 RE5.3 %6.4 %
D-Vitamin0.101 mg1.3 %1.3 %
E-Vitamin0.092 mg1.5 %1.8 %
Natrium49.0 mg2 %2 %
Kalcium *127 mg25.4 %25.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold4.5 g
- Kostfibre0 g
- Stivelse0 g
- Sukker3.84 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose3.78 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold3.6 g
- Mættet fedt2.33 g
- Umættet fedt1 g
- Flerumættet fedt0.1 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA27 mg
- - Total omega 327 mg
- - Total omega 675 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan47 mg
Threonin140 mg
Isoleucin190 mg
Leucin340 mg
Lysin300 mg
Methionin0 mg
Cystin21 mg
Phenylalanin170 mg
Tyrosin170 mg
Valin240 mg
Arginin120 mg
Histidin93 mg
Alanin120 mg
Asparaginsyre280 mg
Glutaminsyre 660 mg
Glycin77 mg
Prolin330 mg
Serin190 mg

  • 1
  • 2