Letmælk

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier48 kcal (204 kJ)2.4 %
Fra kulhydrater19.6 kcal (83.30000000000001 kJ)40.9 %
Fra fedt14 kcal (61 kJ)30 %
Fra protein14 kcal (60 kJ)29.2 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat4.9 g1.4 %2 %
Fedt1.6 g0.3 %0.3 %
Protein, total3.5 g6.9 %6.9 %
Kolesterol6 g2.4 %2.4 %
Kostfiber0.0 g0 %0 %
A-vitamin13.8 RE2.3 %2.8 %
D-Vitamin0.085 mg1.1 %1.1 %
E-Vitamin0.041 mg0.7 %0.8 %
Natrium43.4 mg1.8 %2 %
Kalcium *122 mg24.4 %24.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold4.9 g
- Kostfibre0 g
- Stivelse0 g
- Sukker4.72 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose4.72 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold1.6 g
- Mættet fedt1.21 g
- Umættet fedt0.3 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 30 mg
- - Total omega 60 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan47 mg
Threonin150 mg
Isoleucin200 mg
Leucin340 mg
Lysin310 mg
Methionin0 mg
Cystin27 mg
Phenylalanin180 mg
Tyrosin150 mg
Valin240 mg
Arginin120 mg
Histidin99 mg
Alanin120 mg
Asparaginsyre290 mg
Glutaminsyre 700 mg
Glycin72 mg
Prolin340 mg
Serin200 mg

  • 1
  • 2