Fløde 13 %

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier151 kcal (639 kJ)7.6 %
Fra kulhydrater18 kcal (76.5 kJ)12 %
Fra fedt122 kcal (513 kJ)80 %
Fra protein12 kcal (49 kJ)7.7 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat4.5 g1.3 %1.8 %
Fedt13.5 g2.3 %2.7 %
Protein, total2.9 g5.7 %5.7 %
Kolesterol44 g17.6 %17.6 %
Kostfiber0.0 g0 %0 %
A-vitamin119 RE19.8 %23.8 %
D-Vitamin0.179 mg2.4 %2.4 %
E-Vitamin0.344 mg5.6 %6.9 %
Natrium39.0 mg1.6 %2 %
Kalcium *104 mg20.8 %20.8 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold4.5 g
- Kostfibre0 g
- Stivelse0 g
- Sukker3.95 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose3.95 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold13.5 g
- Mættet fedt8.6 g
- Umættet fedt3.8 g
- Flerumættet fedt0.3 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA109 mg
- - Total omega 3109 mg
- - Total omega 6218 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan39 mg
Threonin120 mg
Isoleucin170 mg
Leucin280 mg
Lysin260 mg
Methionin0 mg
Cystin22 mg
Phenylalanin150 mg
Tyrosin120 mg
Valin200 mg
Arginin100 mg
Histidin82 mg
Alanin96 mg
Asparaginsyre240 mg
Glutaminsyre 580 mg
Glycin59 mg
Prolin280 mg
Serin160 mg

  • 1
  • 2