Creme fraiche 38 %

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier365 kcal (1541 kJ)18.2 %
Fra kulhydrater10.8 kcal (45.90000000000001 kJ)3 %
Fra fedt346 kcal (1459 kJ)95 %
Fra protein8 kcal (36 kJ)2.3 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat2.7 g0.8 %1.1 %
Fedt38.4 g6.4 %7.7 %
Protein, total2.1 g4.1 %4.1 %
Kolesterol127 g50.8 %50.8 %
Kostfiber0.0 g0 %0 %
A-vitamin340 RE56.7 %68 %
D-Vitamin0.375 mg5 %5 %
E-Vitamin0.979 mg16 %19.6 %
Natrium29 mg1.2 %1 %
Kalcium *65 mg13 %13 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold2.7 g
- Kostfibre0 g
- Stivelse0 g
- Sukker2.2 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose2.2 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold38.4 g
- Mættet fedt24.9 g
- Umættet fedt10.3 g
- Flerumættet fedt1.1 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA290 mg
- - Total omega 3290 mg
- - Total omega 6798 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan23 mg
Threonin69 mg
Isoleucin110 mg
Leucin190 mg
Lysin170 mg
Methionin0 mg
Cystin17 mg
Phenylalanin99 mg
Tyrosin89 mg
Valin140 mg
Arginin76 mg
Histidin53 mg
Alanin66 mg
Asparaginsyre160 mg
Glutaminsyre 330 mg
Glycin49 mg
Prolin160 mg
Serin110 mg

  • 1
  • 2