Creme fraiche 18 %

Kilde: © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier193 kcal (816 kJ)9.699999999999999 %
Fra kulhydrater14.4 kcal (61.2 kJ)7.5 %
Fra fedt167 kcal (707 kJ)87 %
Fra protein11 kcal (48 kJ)5.8 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat3.6 g1 %1.4 %
Fedt18.6 g3.1 %3.7 %
Protein, total2.8 g5.5 %5.5 %
Kolesterol61 g24.4 %24.4 %
Kostfiber0.0 g0 %0 %
A-vitamin165 RE27.5 %33 %
D-Vitamin0.219 mg2.9 %2.9 %
E-Vitamin0.474 mg7.8 %9.5 %
Natrium42 mg1.8 %2 %
Kalcium *97 mg19.4 %19.4 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold3.6 g
- Kostfibre0 g
- Stivelse0 g
- Sukker3.35 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0.28 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose2.83 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold18.6 g
- Mættet fedt12 g
- Umættet fedt5 g
- Flerumættet fedt0.5 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA141 mg
- - Total omega 3141 mg
- - Total omega 6387 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan31 mg
Threonin92 mg
Isoleucin150 mg
Leucin260 mg
Lysin230 mg
Methionin0 mg
Cystin22 mg
Phenylalanin130 mg
Tyrosin120 mg
Valin180 mg
Arginin100 mg
Histidin70 mg
Alanin88 mg
Asparaginsyre210 mg
Glutaminsyre 440 mg
Glycin66 mg
Prolin220 mg
Serin150 mg

  • 1
  • 2