Grønkål

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier60 kcal (257 kJ)3 %
Fra kulhydrater35 kcal (149 kJ)57.9 %
Fra fedt8 kcal (35 kJ)13.8 %
Fra protein17 kcal (73 kJ)28.3 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat8.75 g2.5 %3.5 %
Fedt0.93 g0.2 %0.2 %
Protein, total4.28 g8.4 %8.4 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber3.6 g10.3 %12 %
A-vitamin500 RE83.3 %100 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin1.54 mg25.7 %30.8 %
Natrium38 mg1.6 %1.9 %
Kalcium *150 mg30 %30 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..