Gulerødder

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier44 kcal (188 kJ)2.2 %
Fra kulhydrater38 kcal (163 kJ)86.7 %
Fra fedt2 kcal (9 kJ)4.9 %
Fra protein4 kcal (16 kJ)8.4 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat9.58 g2.7 %3.8 %
Fedt0.24 g0 %0 %
Protein, total0.93 g1.8 %1.8 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber2.8 g8 %9.300000000000001 %
A-vitamin835 RE139.2 %167 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.66 mg11 %13.2 %
Natrium69 mg2.9 %3.5 %
Kalcium *33 mg6.6 %6.6 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold9.58 g
- Kostfibre2.8 g
- Stivelse1.43 g
- Sukker4.74 g
- - Fructose0.55 g
- - Glukose0.59 g
- - Sucrose3.59 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.24 g
- Mættet fedt0.04 g
- Umættet fedt0.01 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 32 mg
- - Total omega 6115 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan12.0 mg
Threonin191.0 mg
Isoleucin77.0 mg
Leucin102.0 mg
Lysin101.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin83.0 mg
Phenylalanin61.0 mg
Tyrosin43.0 mg
Valin69.0 mg
Arginin91.0 mg
Histidin40.0 mg
Alanin113.0 mg
Asparaginsyre190.0 mg
Glutaminsyre 366.0 mg
Glycin47.0 mg
Prolin54.0 mg
Serin54.0 mg

  • 1
  • 2