Bok Choy

Oversigt over vitaminer og mineraler på side 2

Kilde: Det amerikanske landbrugsministeriums (USDA) ernæringsdatabase version 26, 2013

ENERGIMÆNGDE % ANDEL
Kalorier17 kcal (70 kJ)0.8 %
Fra kulhydrater9 kcal (37 kJ)52.8 %
Fra fedt2 kcal (8 kJ)10.8 %
Fra protein6 kcal (26 kJ)36.3 %
% Andel kalorier er i forhold til en 2000 kaloriers diæt

NÆRINGSSTOFMÆNGDEADI
NavnIndholdMK
Kulhydrat2.18 g0.6 %0.9 %
Fedt0.2 g0 %0 %
Protein, total1.5 g2.9 %2.9 %
Kolesterol0 g0 %0 %
Kostfiber1 g2.9 %3.3 %
A-vitamin223 RE37.2 %44.6 %
D-Vitamin0 mg0 %0 %
E-Vitamin0.09 mg1.5 %1.8 %
Natrium65 mg2.7 %3.3 %
Kalcium *105 mg21 %21 %
ADI er en forkortelse for Anbefalet dagligt Indtag, der er baseret på anbefalinger fra hhv. De Nordiske Næringsstofanbefalinger og den amerikanske sundhedsstyrelse FDA..

KULHYDRATERMÆNGDE
Total kulhydratindhold2.18 g
- Kostfibre1 g
- Stivelse0 g
- Sukker1.18 g
- - Fructose0 g
- - Glukose0 g
- - Sucrose0 g
- - Maltose0 g
- - Lactose0 g
- - Galactose0 g
FEDTMÆNGDE
Total fedtindhold0.2 g
- Mættet fedt0.03 g
- Umættet fedt0.02 g
- Flerumættet fedt0 g
- - - DHA0 mg
- - - EPA0 mg
- - - DPA0 mg
- - - ALA0 mg
- - Total omega 355 mg
- - Total omega 642 mg
PROTEINER & AMINOSYRERMÆNGDE
Tryptophan15.0 mg
Threonin49.0 mg
Isoleucin85.0 mg
Leucin88.0 mg
Lysin89.0 mg
Methionin0.0 mg
Cystin17.0 mg
Phenylalanin44.0 mg
Tyrosin29.0 mg
Valin66.0 mg
Arginin84.0 mg
Histidin26.0 mg
Alanin86.0 mg
Asparaginsyre108.0 mg
Glutaminsyre 360.0 mg
Glycin43.0 mg
Prolin31.0 mg
Serin48.0 mg

  • 1
  • 2